Julegavetips til gravide

Julegavetips til gravide

Kos og kaos Gratulerer, du er gravid

Som mange andre var jeg kjempeglad da jeg ble gravid med min første baby! Jeg så virkelig fram til hvordan det skulle være å gå gravid, få oppleve fødsel, kjøpe babyklær og interiør.

Ikke langt inn i første trimester begynte jeg å legge merke til hvordan graviditet var glorifisert på sosiale medier og hvordan den slitsomme delen av graviditet var lite pratet om. Alt handlet da om å føde naturlig med minst mulig smerte, ta flotte profilbilder av din nå flotte gravid glød. Ingen snakket om den forferdelige halsbrannen, at humøret er som en berg og dalbane.

Jeg begynte å tegne om opp og nedturene jeg opplevde som gravid. I ettertid har mange startet å følge meg på sosiale medier og delt sine historier.  Slik har denne boken blitt til.

Graviditet er ikke alltid enkelt eller komfertabelt, men det er definitivt verdt det til slutt.
Du kan finne denne gaveboken her hos  Tanum 

Eller du kan kjøpe den på nettsiden min signert.